BLI MEDLEM

Villkor för medlemskap
  • Inträdesavgift: 200 kronor.
  • Årsavgift: 1 000 kr.
    Vanligtvis dras medlemsavgiften på Stimavräkningen – om denna inte når upp till summan vid något tillfälle under året får du i stället en faktura efterföljande år.
  • Medlemmar som har fyllt 67 år erbjuds fullt medlemskap till halva priset (500 kr) eller kostnadsfritt begränsat medlemskap som innebär att man avstår från nyttjande av medlemslägenheter och aktiviteter finansierade av medlemsavgifterna, reseersättning samt att rösta på årsstämman.
Gör så här för att bli medlem

1. Logga in på Mina sidor på stim.se

2. Gå till Utbetalningar och stöd > Mina Stimpengar.

3. Ta en skärmdump som visar de senaste 3 åren.

4. Fyll i formuläret nedan och ladda upp skärmdumpen.

5. Skicka in!

(6. Vi rekommenderar att du även blir medlem med rösträtt i Stim – inte ”bara” ansluten alltså – då kan du vara med och påverka ännu mer för Skaps räkning när viktiga beslut kring din ekonomi och framtid ska tas på Stims årsstämma! Läs mer och ansök om detta här!)

Så hanterar vi personuppgifter: När du ansöker om medlemskap godkänner du att Skap hanterar dina personuppgifter och skickar ut medlemsinformation med e-post och post. Vi hanterar dina personuppgifter på ett säkert sätt i enlighet med GDPR och sparar dina uppgifter för att kunna handlägga din ansökan och ditt medlemskap.