Medlemslägenheter

Som Skapmedlem kan du bo i en av våra lägenheter till reducerat självkostnadspris. Vi har medlemslägenheter i Paris och Almuñécar i södra Spanien. Skapa musik, leta upp din drömstudio, häng och samarbeta med lokala musiker och musikskapare – utvecklas! Regler och information kring att boka lägenheterna hittar du längre ner på sidan.

Just nu kan du tyvärr inte boka lägenheterna. Vi felsöker bokningssystemet och arbetar så snabbt vi kan för att öppna upp bokningen igen. Har du nyligen bokat en lägenhet men inte fått din bokningsbekräftelse/faktura på mail, kontakta lagenhet@skap.se omgående.

Almuñécar

Skaps spanska lägenhet ligger i Almuñécar – en liten stad vid kusten i södra Spanien. Den ligger i skydd av Sierra Nevada, vilket ger platsen ett nästan subtropiskt klimat och en vintertemperatur jämförbar med maj/juni i Mellansverige. I bostadsområdet El Paraiso cirka två kilometer öster om Almuñécar ligger Skaps lägenhet som har vardagsrum, två sovrum med två sängar i varje rum, fullt utrustat kök, badrum och balkong mot sydväst med utsikt över bergen, havet och den omgivande bebyggelsen. Det finns dessutom inspelningsutrustning bestående av en digitalporta, ett externt ljudkort (om man tar med sig egen dator). Det finns även mikrofoner, gitarr, dragspel och ett digitalpiano. Lägenheten ligger på femte våningen i ett terrasshus. Det är femtio meter till närmaste badstrand, en charmig liten strand med två restauranger. Tycker du att den är för liten så kommer du snabbt till en annan badplats på den milslånga stranden öster och väster om staden. Själva staden ligger cirka 20 minuters promenadväg bort, en härlig promenad längs med havet.

Skaps lägenhet i Amunecar, Spanien.

Paris

Skaps lägenhet ligger på Avenue Junot – en lugn och trevlig gata i hjärtat av Montmartre, Paris 18:e arrondissemang. Från den franska balkongen har man utsikt över den trädkantade avenyn. Det finns hiss i fastigheten och det är gångavstånd till metron. I området ligger många caféer, restauranger och butiker. Lägenheten är drygt 30 kvadratmeter och består av en liten hall, ett rum med sängskåp, soffa och matbord, badrum med dusch och ett litet kök med kokvrå. Lägenheten är perfekt för 1-2 personer. I lägenheten finns det mesta som finns i ett vanligt hem: lakan, handdukar, städutrustning, köksinventarier.


Bokningen

Logga in och boka här!

Just nu kan du tyvärr inte boka lägenheterna. Vi felsöker bokningssystemet och arbetar så snabbt vi kan för att öppna upp bokningen igen. Har du nyligen bokat en lägenhet men inte fått din bokningsbekräftelse/faktura på mail, kontakta lagenhet@skap.se omgående.

Du loggar in med den mailadress du har registrerats hos Skap. Första gången du loggar in trycker du på ”Glömt ditt lösenord” för att få ett nytt.

Du kan boka lägenheterna minst en vecka och max två veckor (tisdag-tisdag), valet görs vid bokning och är tillåtet högst en gång per medlem och år. Notera dock att de två veckorna måste vara sammanhängande. Lägenheterna är bokningsbara 12 månader framåt, ny månad släpps på vid varje månadsskifte.

Inbetalningsuppgifter skickas ut per mail i samband med bokningsbekräftelsen av lägenheten.

Om du inte har betalat i tid kommer din bokning att avbokas och en annan medlem kan boka lägenheten den perioden istället. Vänligen meddela Skap direkt om du önskar avboka.

Fram till 30 dagar innan avresa kan du avboka lägenheten och få pengarna tillbaka. Vid avbokning efter 30 dagar innan avresa får du tillbaka 50% av beloppet. Vid avbokning efter avresedatum debiteras full betalning. 

I händelse av sjukdomsfall för dig eller någon i ditt sällskap återbetalas beloppet mot uppvisande av läkarintyg. 

Kostnaden för respektive lägenhet kan du se när du är inloggad på bokningssidan. Skaps medlemmar äger lägenheterna och delar på driftskostnaderna genom reducerat självkostnadspris vid bokning. 

Kontakta kansliet på lagenhet@skap.se för att avboka.

Vistelse

Nycklar hämtar du på plats nära lägenheten. I Paris använder vi tjänsten Keycafé – observera att du inte kan hämta ut nyckeln efter kl. 22.00, tänk på det när du bokar din resa. I Almuñécar bestämmer du en tid direkt med vår lokala kontaktperson.

Överlåtelse av lägenhet till annan hyresgäst är absolut förbjudet.

Rökning och husdjur är ej tillåtet i lägenheterna.

Man får vara max fyra vuxna i lägenheten i Almunecar och två i Paris.

Incheckning 15.00 och utcheckning 11.00. 

Lägenheten ska lämnas i gott skick. Går glas, porslin eller mindre inventarier sönder, köp nytt om du har möjlighet. Spara kvittot så ersätter Skap dig när du kommer hem. Det finns ingen fastighetsskötare på plats som gör detta.

Har någon av de större inventarierna, till exempel möbler eller hemelektronik, gått sönder – rapportera det till Skap när du kommit hem. 

Slutstädning samt tvätt tar städare hand om, men tänk på att använda sänglinne och handdukar inom rimliga gränser. Det inte finns samma resurser som på ett hotell så du kan inte byta sängkläder varje dag. 

Skaps medlemslägenheter är just medlemslägenheter och bygger på att du som vistas i lägenheterna lämnar dem i gott skick till nästa Skapmedlem.

Bryter du mot ordningsreglerna så utgår ett vite om 2 000 kr. Du kommer heller inte få boka Skaps lägenheter i framtiden. 

Har du frågor? Skicka ett mail till lagenhet@skap.se

Just nu kan du tyvärr inte boka lägenheterna. Vi felsöker bokningssystemet och arbetar så snabbt vi kan för att öppna upp bokningen igen. Har du nyligen bokat en lägenhet men inte fått din bokningsbekräftelse/faktura på mail, kontakta lagenhet@skap.se omgående.


Studio

Vistas, komponera och spela in på Visby Internationella Tonsättarcentrum (VICC)

Genom ett samarbete med Visby Internationella Tonsättarcentrum (VICC) och med stöd av Stims promotionnämnd erbjuder Skaps medlemmar att ansöka om kostnadsfria vistelser i någon av centrets studior. Boende i anslutning till lokalerna ingår. I Visby Internationella Tonsättarcentrum finns två välutrustade notationsstudior, ett flygelrum samt EAM-studion Studio ALPHAOBS! Studiorna på Visby Internationella Tonsättarcentrum är ej ämnade för professionella inspelningar. Det huvudsakliga syftet med vistelserna är för komponerande.

Tekniska specifikationer för Visby Internationella Tonsättarcentrum.

Fyll i det särskila ansökningsformuläret. I ansökningsformuläret anger du själv förslag på vilka perioder som skulle vara intressanta för dig. Verksamhetsledaren kontaktar dig sedan för vidare planering. Ansökan för Skapmedlemmar görs genom formulär på nedan länk.