Antagningsbesked: Välkommen som ny medlem i Skap

För musikskapare, av musikskapare: Skap är din intresseförening! Tillsammans verkar vi för goda villkor på ett sätt som ensamma musikskapare aldrig skulle kunna göra. Som medlem är du också en del av en globalt nätverk av organiserade musikskapare. Vi jobbar för dina rättigheter som låtskrivare, både nationellt och internationellt. Vi jobbar för att du ska ha möjligheter och förutsättningar att jobba med det du är bra på – skapa musik!

Här hittar du information om dina medlemsförmåner, Skaps medlemslägenheter, kontaktuppgifter, stadgar och annan matnyttig information för dig som är ny medlem. Så ägna gärna några minuter till att läsa igenom.

Vi är väldigt glada över att få hälsa dig välkommen som ny medlem, och ser fram emot att få träffa dig på någon av våra medlemsträffar framöver! Hör gärna av dig till kansliet på info@skap.se om du har funderingar eller frågor.

Vänliga hälsningar,
Skaps styrelse och kansli

ÅRSAVGIFT

Årsavgiften är 1 000 kronor och den dras oftast från någon av dina Stimavräkningar under året för att göra det så enkelt och smidigt som möjligt för dig.

Om du inte haft så mycket Stimintäkter vid ett och samma tillfälle under året kommer ett retroaktivt inbetalningskort att mailas ut under påföljande år.

Observera att om du inte önskar vara medlem ska du maila info@skap.se.

Medlemmar över 67 år får halva priset på årsavgiften eller kan välja kostnadsfritt stödmedlemskap. Läs mer här.

MEDLEMSFÖRMÅNER

SKAPS MEDLEMSLÄGENHETER OCH HUS

Som medlem kan du boka en vistelse i en av Skaps medlemslägenheter till mycket förmånligt självkostnadspris!

Du loggar in i bokningen med den mailadress du har registrerat hos oss och första gången du loggar in trycker du på ”Glömt ditt lösenord” för att välja ett eget lösenord.

Läs mer om lägenheterna och hur du bokar här.

STUDIOS

The Node

Skap är initiativtagare till och medgrundare av The Node – Stockholms samlingsplats för både nutidens och nästa generations kreatörer och utövare. I en lokal om 2 400 kvadratmeter mitt på Sergels torg kommer 15 inspelningsstudior och replokaler, mötesrum och ytor för co-working att rymmas. På entréplan finns en restaurang och bar samt en perfekt livescen för intimare konserter. The Node öppnar i etapper under 2023-2024.

Som Skapmedlem får du halva priset vid tecknande av medlemskap hos The Node och på timpriset av studiobokningar!

Ange koden: SKAP50

Rabatten är giltig fram till och med 31 augusti 2024. Om du köper en prenumeration som sträcker sig längre än rabatten är giltig så kommer det att per 1 september 2024 övergå i ordinarie pris/månad.

Läs mer om medlemskapen, kostnader och boka här!
Kom ihåg att ange koden för att få din rabatt!

Visby Internationella Tonsättarcentrum (VICC)

Vistas, komponera och spela in på Visby Internationella Tonsättarcentrum (VICC). Genom ett samarbete med Visby Internationella Tonsättarcentrum (VICC) och med stöd av Stims promotionnämnd erbjuder Skaps medlemmar att ansöka om kostnadsfria vistelser i någon av centrets studior. Boende i anslutning till lokalerna ingår. Läs mer och ansök här!

RÅDGIVNING

Vi erbjuder alla våra medlemmar juridisk och företagsekonomisk hjälp och rådgivning. Som medlem får du gratis hjälp av vår juridiske rådgivare när du har frågor kring förlagsavtal, beställningsavtal eller annat som har med upphovsrätt att göra och av vår företagsekonomiska rådgivare vad gäller moms- och skattefrågor, bokföring etc.. 

Maila ditt ärenden till juridik@skap.se eller till ekonomi@skap.se

Läs mer här!

MEDLEMSBREV

Håll utkik efter Skaps medlemsbrev som landar i din inkorg med jämna mellanrum. Där får du information om Skaps lägenheter, verksamhet, nyheter, information, inbjudningar och annat matnyttigt.

Du kan även följa Skap i sociala medier!
Facebook | Instagram | Twitter | Linkedin | Vimeo |

STADGAR

Här hittar du Skaps stadgar.

FRÅGOR? MAILA JOHAN!

Välkommen att kontakta Johan Hammarbäck på kansliet om du har frågor gällande ditt medlemskap, dina medlemsförmåner, om du behöver stöd och hjälp med din verksamhet eller om du har en idé om ett projekt som du vill informera Skap om: johan.hammarback@skap.se

Kontaktuppgifter till alla på kansliet hittar du här.