Kallelse: Välkommen till Skaps årsstämma 2023

Vi välkomnar alla röstberättigade medlemmar till Skaps årsstämma – och efterföljande middag – måndag 27 mars. Anmäl dig nedan senast 20 mars.

Plats och hålltider

Måndag 27 mars klockan 13.00-17.00
7A Posthuset, Vasagatan 28 i Stockholm eller på distans via Zoom

12.45 Insläpp och kaffe i ”Aulan” / Zoom öppnar 12.15 så att du kan testa ljud och bild
13.00 Presentation av The Node – en kreativ mötesplats för framtidens kulturscen
14.00 Stämman startar
– Skaps ordförande hälsar alla deltagare välkomna och berättar om Skaps verksamhet
– Parentation: vi minns de medlemmar som har gått bort sedan förra stämman
– Kort teknikgenomgång innan den formella årsstämman öppnas
17.00 Stämman avslutas

Middag

17.30 Fördrink vid ”Casinotrappan” i Posthuset
18.00 Middag och scenprogram i ”Palmsalen”

Så går det till

I år kan du välja om du vill vara med oss på plats i 7A Posthuset i Stockholm eller delta på distans via Zoom. Självklart är alla välkomna till middagen oavsett deltagande (begränsat antal platser, anmälan krävs).

Alla, oavsett plats för deltagande, kommer att använda verktyget VoteIT för att rösta och sätta upp sig på talarlista. Du som kommer till Posthuset behöver alltså ha med dig egen dator, läsplatta eller smartphone för att kunna rösta. Om du behöver hjälp med tekniken kan du höra av dig till info@skap.se i god tid innan stämman. Vi erbjuder också en teknikgenomgång 15 mars.

Observera att du måste ha anmält dig för att kunna vara med på stämman eftersom behörigheter att rösta läggs in i systemet på förhand. Mail med instruktioner om nedladdning och inloggning kommer att skickas till anmälda innan stämman. 

Digitalt medlemsmöte om nya stadgar och teknikgenomgång

Styrelsen kommer att föreslå reviderade stadgar som är uppdaterade för att passa Skaps nuvarande verksamhet. Förslaget kommer att skickas ut med möteshandlingarna innan stämman.

15 mars bjuder vi in till ett digitalt informationsmöte för att gå igenom förslaget till stadgar. Därefter kan du få introduktion och hjälp med röstningsverktyget VoteIT som alla, oavsett plats för deltagande, kommer att rösta i och behöva egen dator/läsplatta/smartphone för. Ta chansen att ställa alla dina frågor vid detta tillfälle eftersom vi kommer att ha begränsad tid under årsstämman.

Onsdag 15 mars klockan 10-12
10.00 Information om styrelsens förslag till stadgar
11.15 Teknikgenomgång VoteIT (som alla oavsett plats röstar i)

Möteslänk skickas ut i samband med anmälan.

Möteshandlingar och årsredovisning

Du kan ladda ner kallelsen med alla möteshandlingar samt årsredovisningen nedan. Lösenordet har du fått i kallelsen som mailades 27 februari. Handlingarna finns även tillgängliga i VoteIT.

Har vi inte din rätta mailadress eller har du avregistrerat dig från våra utskick? Kontakta info@skap.se.

Fullmakt
Har du inte möjlighet att själv delta kan du lämna fullmakt till en annan röstberättigad medlem (som anmält sig). Fyll i, signera, bevittna och maila fullmaktsformuläret till info@skap.se senast 23 mars. Det går bra med både underskrifter och e-signaturer.

Resebidrag
Medlemmar utanför Storstockholm kan erhålla resebidrag om max 1200 kronor. Fyll i denna utläggsredovisning, bifoga kvitton och maila till info@skap.se.

Anmäl dig senast 20 mars

Ser du inte anmälningsformuläret? Testa att byta webbläsare till exempel Google Chrome.

Friskrivning vid uppkopplingsproblem: Vi kommer göra vårt yttersta för att tekniken ska fungera för alla som vill delta. Eventuellt uppkopplingsproblem för den enskilda medlemmen kan Skap dock inte ta ansvar för, utan kommer att genomföra stämman som planerat. Om du är med på distans är ett sätt att försäkra sig ytterligare om att uppkopplingen inte går ner under stämman är att ansluta till en fast uppkoppling med sladd och inte förlita sig på trådlösa nätverk. Kom ihåg att sätta mikrofonen på mute när du inte talar. Ha gärna kameran på så att vi ser alla, men om du får dålig uppkoppling kan du testa att stänga av den. Du som kommer till Posthuset behöver ha med dig egen dator, läsplatta eller smartphone för att kunna rösta. Om du behöver hjälp med tekniken måste du höra av dig till info@skap.se i god tid innan stämman för att vi ska kunna erbjuda stöd.