Medlem / 231025

Nominera till förtroendeposter inom Skap senast 15 november

Valberedningen söker nu Skaps kommande förtroendevalda för 2024 och framåt. Nästa år ska vi också välja en ny ordförande för Skap då Alfons Karabuda inte kandiderar om.

Skap har växt och vårt inflytande i Sverige, i EU och globalt ökat. Det ska vi fortsatt värna. Har du en tydlig vision om riktning för Skaps framtida verksamhet, användbara nätverk, sylvassa åsikter om hur musikindustrin bör utvecklas och välformulerade uppfattningar om varför just upphovspersonerna bör stå i centrum för alla diskussioner om musikens villkor? Då kanske du ska kandidera!

Du kan förstås även välja att nominera en annan medlem. Den nominerade får ett mail och kan då välja att acceptera nomineringen eller inte. Kandidater och nominerade får sen ett bekräftelsemail med enkätfrågor som ska besvaras för att gå vidare i processen.

Nominera till dessa poster:

  • Styrelseordförande
  • Styrelseledamot
  • Valberedning
  • Förtroendevalda revisorer

Nomineringen stänger 15 november. Men vänta inte med din ansökan. Intervjuer sker löpande.

Läs mer och nominera här!