Evenemang / 220310

Samtal om ny avräkningsteknik och nya direktivet

Skap bjuder den 21 mars på ett samtal om upphovsrättsdirektivet och den musiktekniska utvecklingen – missa inte detta om du vill ha koll på hur dina royalties påverkas av framtidens system för insamling och avräkning!

Klockan 15.30-17.00 välkomnar vi dig till ett digitalt möte om upphovsrättsdirektivet och de tekniska framsteg som görs för att identifiera upphovspersonerna till musiken som spelas.

15.30 presenterar och diskuterar Skaps ordförande Alfons Karabuda och Ulrica Källén från KLYS det nya upphovsrättsdirektivet och hur det kan komma att påverka dina avtal. Skaps juridiska rådgivare Andreas Wendén deltar också, och i mån av tid kommer du ges chans att ställa frågor. Om du inte hinner – maila Andreas på juridik@skap.se så får du svar den vägen!

16.20 kommer Stim och Utopia Music med en uppdatering om det intressanta arbetet att genom scanning hitta låtar och upphovspersoner – och på så sätt förbättra royaltyutbetalningarna.

17.00 avrundar vi dagens samtal.

Maila anmalan@skap.se för att få Zoomlänken.