Evenemang / 211111

Som vi längtat!

I måndags (8 november) gick så äntligen årets Skapprisutdelning och tillhörande -firande av stapeln på ett av våra gamla favoritställen Nalen i Stockholm. Över hälften av pristagarna var på plats för att ta emot sitt diplom ur Alfons och Johans händer – en bragd med tanke på att vi i år delade ut hela 37 priser!

Kvällen inleddes med mingel och bubbel i Nalens yttre rum innan portarna slogs upp till stora salen där DJ Gavin Maycroft bjöd på musik, Alfons Karabuda höll ett Skapnyttigt tal och våra pristagare fick komma upp i två omgångar för att ta emot sina diplom och till närvarande kollegor och branschfolks applåder och hurrarop. Mat och dryck gick förstås ned utan problem men allra mest uppskattat var de två liveuppträdanden som bjöds: först finstämt mäktigt och akustiskt med Linnea Henriksson – senare svängigt poesi-ös med Daniel4Ever.

Vi på Skap vill tacka alla medlemmar, pristagare, liveartister och andra närvarande gäster för en fantastisk kväll. Det här gör vi om!

Kvällen i bilder:

Alfons Karabuda om vikten av en hållbar musikindustri
Linnea Henriksson och Wille Alin
Daniel4Ever
Sara Menke
Henok Achido
Kite
Fanta Yayo