Evenemang / 211008

We Make Music!

I september arrangerade vår danska systerförening DJBFA och Girls Are Awesome låtskrivarcampet We Make Music där tolv producenter, låtskrivare och topliners från Danmark, Norge, Island och Sverige samlades och skapade fantastisk musik under en vecka. Fyra grupper jobbade med en artist åt gången per dag och totalt 20 låtar skapades till fyra danska artister.

En av de svenska deltagarna, Anna Nas, var mer än nöjd:
”Folk ville inte skiljas i slutet av veckan. Det fanns en frihetskänsla att äntligen kunna jobba fysiskt tillsammans efter alla månader av online-sessions och energin var otrolig i The Arrangements studios.” (Ljusa lokaler i en vindsvåning i centrala Köpenhamn).

Anna fortsätter:
”Flera av deltagarna tyckte camp:et var ett av de bästa de någonsin varit på. Stämningen var på topp under hela veckan – det skrevs, det sjöngs, det gräts, det skreks, det skrattades – och under uppspelet på fredag kväll varvades tårar med dans i rummet. En A&R från WES Entertainment sa efter fredagens uppspel att deltagarna i detta campet var de häftigaste musik-personligheterna hen någonsin träffat på. Ett minne för livet för alla deltagare och det planeras redan för reunion i olika länder!”

Vi på Skap kommer förstås fortsätta möjliggöra framtida camps – stay tuned!