Utbildning / 210910

Sök till nya kurser med Fredrik Thomander

I juni 2020 satte Fredrik Thomander igång med musikkurser online från Palma Music Studios på Mallorca. Det började med musikproduktion och låtskrivning i flera nivåer och har utvecklats vidare med specialkurser i bland annat vokalproduktion och mixning/mastring. 

Skap kan nu erbjuda platser till nya onlinekurser med start i september – urvalet kommer att göras av Fredrik som sätter ihop bästa möjliga mix av upphovspersoner i varje grupp. Antagningsesked ges i slutet av vecka 37, begränsat antal platser.

Kurserna pågår i fyra veckor, en gång i veckan mellan 18-19. Samtalen fortsätter ofta i en sluten diskussionsgrupp online. Observera att kurserna genomförs på engelska och om man missar en vecka kan man se en inspelning efteråt.

Följande kurser erbjuds med start i september:
Vocal Recording, 27 September
Live Band Recording, 28 September 
Songwriting Mid level, 29 September
Music Production Mid Level, 30 September

Läs mer om kurserna här​. 

Sök senast 17 september direkt till Palma Music Studios på masterclass@palmamusicstudios.com. Ange att du söker via Skap.