Utbildning / 200406

Digital co-creation: samtal & länkar!

Fredagen den 3:e april spelade Skap in ett kreativt, inspirerande och underhållande samtal om hur man som låtskrivare, artist, musiker och producent kan samarbeta med andra över nätet.

Samtalet ligger i sin helhet på Skaps Vimeo här

Här ligger en länksamling till de sajter som nämns.

Medverkade, tillsammans med moderator – Skaps ordförande Alfons Karabuda – gjorde:

Mikaela Morales
Artist, låtskrivare och producent som delar sin tid mellan Stockholm, Alingsås och Los Angeles. Hon släppte den grymma singeln BANDIDO i höstas under artistnamnet HUMMINGBIRD. Mikaela är van att ordna låtskrivarsessions över nätet och tycker att det ar ett väldigt smidigt arbetssätt att föredra i vissa perioder. Här hittar du Mikaela på Instagram – och länk till hennes Spotify.

Nad Sylvan
Åker jorden runt som sångare i Steve Hacketts band och har en lång karriär som soloartist och bandmedlem inom genren progressiv rock. Det senaste är en kritikerhyllad trilogi album som han skapat i sin hemstudio i Uttran med hjälp av några av världens främsta musiker som han samarbetat med på distans. Tex Tony Levin, Steve Hackett, Nick Beggs och Nick D’Virgilio. Bonusmaterial: kika in i Nads hemmastudio.

Fredrik Thomander
Har en bakgrund som framgångsrik artist, musiker och producent inom genres som pop, rock, j-pop och metal. Han fokuserar nu sin tid på att bygga upp och driva Palma Music Studios – ett state-of-the-art studiokomplex med all den senaste tekniken. Han har också en lång erfarenhet av låtskrivande och produktion på distans. Här kan du se en kort presentationsfilm om Palma Music Studios på Mallorca!