Evenemang / 191010

ECSA i Stockholm 7-9 oktober

ECSA Stockholm 2019

I veckan stod Skap som värdar då ECSA (European Composers and Songwriters Alliance) hade sin General Assembly i Stockholm. På måndagkvällen bjöd Stockhom Stads och Kommunfullmäktiges ordförande Cecilia Brinck på mottagning i Stockholms Stadshus. På tisdagen möttes de olika kommitéerna på Kungliga Musikhögskolan för att avhandla det senaste halvårets arbete, följt av Stockhomssightseeing och traditionsenlig ECCO-konsert på kvällen då Stockholms saxofonkvartett stod för underhållningen. På onsdagen var det dags för själva Generalförsamlingen, följt av ECSAs Future Lab då Skaps tidigare styrelsmedlem och vassa hip hop-stjärnan tillika stadsplaneraren Namo ”Lilla Namo” Marouf kom på besök och berättade om framtidens musikstäder. 

 

 


Namo Marouf om framtidens städer 
Foto: Alfons Karabuda


Bildsvep från ECSA Autumn Sessions i Stockholm, arragngerad av Skap och FST 
Foto: Casper Hedberg