Påverkansarbete / 190322

Skap med vänner i Music Week: ”The beauty of the beast – in support of the Copyright Directive”

mw

I Music Week – Storbritanniens, och för all del engelskspråkiga världens, veckomagasin som bevakar musikindustrin – signerar Alfons Karabuda i dag en opinionsartikel tillsammans med CMM, Paul Pacifico, vd AIM, Nacho Garcia Vega, President IAO, Per Kviman, ordförande EMMA, Pierre Mossiat, President IMPF och Helen Smith, verkställande ordförande IMPALA. 

Utdrag: ”According to a recent poll, 80% of Europeans are in favour of the EU implementing rules to guarantee the remuneration of artists and content creators for the distribution of their content on internet platforms, so let’s get on with it… It’s time to be proud of Europe leading the way. Time to say yes to copyright reform.” 

Läs hela artikel