Medlem / 190111

Ny medlem: Anton Nessvi

Varför gick du med i Skap?
— Jag gick med i Skap för att jag tror på vikten av sammanhållning i musikbranschen. Jag har redan fått juridisk rådgivning av Skap vilket var väldigt bra, men ser även fram mot att delta på Skaps olika event där jag kan träffa nya kontakter.

Vad fick dig att börja skriva musik?
— Jag tror jag skrev min första låt när jag var sex år, War is Evil i nån sorts Michael Jackson-tappning. Präktigt och jävligt lillgammalt! Sen dess har jag gjort musik i olika former och musiken har alltid varit mitt uttryckssätt. Det är den enda världen jag helt kan försvinna i och som ger mig stimulans i livet. Det är det bästa jag vet och typ det enda jag kan bra. Helt enkelt började jag skriva musik eftersom det alltid varit en del av mig.

Har du något spännande på gång som du vill berätta för Skaps medlemmar? 
— Ja! I januari 2019 släpper jag min nya singel Allting Snurrar som jag skrivit själv och producerat ihop med KNY (Kenny Lundström). En bittersweet popdänga på svenska. Det är den första låten av många som jag hoppas få ut 2019 efter ett långt år i studiokällaren 2018. Jag har även signat management-deal med the Music Box, som jag kommer att jobba tätt ihop med kring alla mina släpp. Jag har även ambitioner att skriva musik till andra projekt, och det vore kul att göra lite K-pop och svensk pop åt andra.