Stipendier och priser / 190103

Skapmedlem Guldbaggenominerad

goliat_orginal_motion_picture_soundtrack-45340568-

Efter att ha jobbat med regissören Peter Grönlund för tredje gången har Johan Testad för soundtracket till Goliat blivit nominerad i kategorin Bästa musik i årets Guldbaggegala som går av stapeln på Cirkus den 28 januari. Skap vill förstås gratulera både honom och de två kollegor som också nominerats – Aramand Amar för Innan vintern kommer och Gaute Storaas för Halvdan Viking!
”Filmmusik är något som berör alla, oavsett om man är medveten om det eller ej. Det är också här alla genrer samlas och, inte minst, en ny generation unga lyssnare tar sina första steg in i en musikalisk värld som kommer att prägla på vilket sätt man berörs av musik i livet. Viktigast av allt är dock att filmmusiken tar vid där orden inte kan beskriva”, säger Skaps ordförande Alfons Karabuda.
 

Må Bästa musik vinna!

Porträtt: Marco Glijnis, Kola Productions