Utbildning / 181127

Skap besöker SAE-studenter

besok_sae_nov_2018

I veckan var Skap på SAE Institute, en av Sveriges musikbranschutbildningar, för att föreläsa om Skaps verksamhet, musikbranschen i stort och såklart upphovsrättsreformen som kommer att påverka hela musikindustrin under lång tid framöver.

– Jag kunde konstatera att studenterna i flera frågor var bättre informerade än många som nu arbetar professionellt i musikbranshen. Detta tror jag är viktigare än någonsin då stuprörsmentalitet i olika musikområden och genrer inte längre fungerar och förmåga till nya samarbeten är framtidens melodi. Tuffa frågor och en hel del skratt blev det. Jag ser redan fram emot nästa tillfälle som ges för Skap att komma till SAE och andra utbildningar säger Skaps ordförande Alfons Karabuda.

Foto: Skap