Evenemang / 180615

Årets Polar Talks

the_band

I veckan har årets Polarvecka gått av stapeln och så även årets upplaga av Polar Talks. Ett av de mest de mest uppskattade panelsamtalen var The band, Skapmedlemmen Josephine Forsman (Sahara Hotnights) stod för idén till panelen. Så här beskriver Josephine Forsman bakgrunden till idén: 


Hela gänget i panele The band backstage på KMH. Foto: Skap

– Det här med band och att starta band, är ett ämne jag har tänkt mycket på på grund av min egen erfarenhet av att ha startat ett band som elvaåring. Och också då jag nu undervisar elvaåringar som startar band. Organisationen jag jobbar för är en ideell organisation som heter The Loud Program, baserad i Los Angeles, som erbjuder skolor gratis musiklektioner. Och vår idé är just att få barnen att starta ett band, berättar Josephine Forsman.

Josephine Forsman ledde panelsamtalet tillsammans med Alfons Karabuda och med på scen var bland annat Robert Eriksson (The Hellacopters) och Howlin´ Pelle Almqvist (The Hives) som delade med sig av sina erfarenheter.