Medlem / 180608

Ny medlem: Daniel ”Pure P” Sandell

Hallå Daniel och välkommen till Skap,  varför valde du att gå med?
— Hej! Kul att vara med! Jag går med i Skap för att ta del av gemenskapen och de grymma förmånerna som erbjuds. Att leva på att göra musik är inte alltid det enklaste, så det är grymt att veta att det finns en plattform där man kan få stöd. Och såklart taggad på writing-resor till lägenheterna …

Vad fick dig att börja skriva musik?
— Jag har skrivit musik så länge jag kan minnas. Skrev väl min första ”låt” när jag var 6-7 år. Det har varit ett väldigt naturligt sätt för mig att uttrycka mig och jag känner att jag behöver göra musik för att överleva rent spirituellt. 

Har du något spännande på gång som du vill berätta för Skaps medlemmar? 
— Jag och min partner August Heldt har en massa feta grejer på gång för 2018. Ny musik från gruppen R&B-gruppen The Endorphins, Cherrie, Marlene, Esther Kirabo och Joe Lefty är det vi jobbar med just nu. Ska bli kul att få ut en hel del låtar och beats vi suttit på ett tag som nu är redo.