Medlem / 180116

Ny medlem: Natalie Migdal

natalie-migdal-foto-andrea-zion-liten

Skap växer! Fler och fler musikskapare går med i Skap och det är alltid lika härligt att välkomna nya medlemmar. Idag har vi glädjen att kunna presentera musikskaparen Natalie Migdal som ny medlem.


Foto: Annica Zion

Natalie, vad fick dig att börja skriva musik? 
– Musik har alltid varit ett medel för att uttrycka känslor, inre konflikter och funderingar. Jag började skriva musik som liten vid ett dammigt gammalt piano i vardagsrummet och glöden att skapa musik har funnits hos mig ända sen dess.

Varför gick du med i Skap? 
– Det känns viktigt och fint att vara del av en organisation som arbetar för upphovspersoners rättigheter och samtidigt fungerar som en samlingsplats för musikskapare.

Har du något spännande på gång nu i närtid? 
– Ja! Två kortfilmer som jag och kompositören Marcus Ardai har skrivit musiken till, kommer visas på Göteborgs filmfestival 2018. Jag har även ett spännande projekt på gång med mitt stråkkollektiv Migdal Strings, som jag driver tillsammans med min bror Daniel. Det är lite hemligt i nuläget så jag kan inte avslöja några detaljer, men i stora drag är visionen att utforska nya sätt att använda stråkinstrument och bredda stråkinstrumentets roll i dagens populärmusik. Projektet kommer ske i samarbete med ett par av Sveriges mest intressanta kvinnliga artister, både etablerade och up-and-coming.

Foto Annica Zion.