Medlem / 180112

Skap i möte med Spotify Business

spotify-mote-liten

Igår torsdag träffade Skaps ordförande Alfons Karabuda grundaren och styrelseordföranden för Soundtrack Your Brand (Spotify Business) Andreas Liffgarden och bolagets chefsjurist Paul Stuart för att tillsammans utveckla samarbete och dialog mellan upphovspersonerna och Spotify Business/Soundtrack Your Brand.


Paul Stuart, Andreas Liffgarten och Alfons Karabuda. Foto: Soundtrack Your Brand

– Soundtrack Your Brand förstår upphovsrättens och står på upphovsrättens sida. De vill maximera användandet av vår musik inom det område som Stim kallar ”området bakgrundsmusik” alltså musik som används till exempel i butiker och på kaféer. Och detta med full rapportering, för att ersättning ska nå musikens rättighetshavare. Soundtrack Your Brand har också som filosofi och metod att erbjuda curerad musik utöver de vanliga topplistorna för att på så sätt kunna erbjuda originellt och skräddarsytt innehåll för sina kunder. Allt detta ligger i linje med vad Skap står för och vi ser fram emot ett fördjupat samarbete, säger Skaps ordförande Alfons Karabuda

Skaps medlemmar kommer även att kunna träffa Andreas Liffgarden och Paul Stuart vid ett kommande medlemsevent.