Medlem / 171111

Ny medlem: Rebecka Maria Rolfart

Rebecka, vad fick dig att börja skriva musik?
— Mina vänner. Allra allra första gången var när jag och min kompis Cissi skrev musikal till våra gossedjur, sedan startade vi band i tonåren och hade mest kafferep och efter det har det bara fortsatt i olika konstellationer och projekt. Efter tio år som musiker finns det inte mycket annat jag vill göra här i livet.

Varför gick du med i Skap?
— För att kunna ta del av allt det bra som Skap erbjuder. Har förut varit i behov av – och kommer säkert behöva igen – hjälp med ekonomiska och juridiska avtal och så vidare som är som grekiska för mig. Det känns också viktigt att få vara med i gemenskapen bland andra musiker och låtskrivare. Plus möjligheten till att få jobba ostört och inspireras i lägenheterna runt om är bara helt fantastiskt att det finns så det ser jag fram emot att kanske få vinna på det lotteriet någon gång!

Vad har du för spännande på gång framöver?
— Släppte nyligen en skiva med mitt band @thehangedmanmusic Of Blood Is Full heter den. Nu väntar spelningar och förbandsturné åt Shout Out Louds. Det ska bli jätteroligt, men jag är ändå mest sugen på att börja skriva nya låtar och spela in en platta till, det är så roligt och spännande. Och när skivor spelas in är det enda som lockar att få åka ut på turné och spela!