Medlem / 170913

Ny medlem: Anna Myrsten

Anna, hur kom det sig att du började skriva musik?
— Jag började skriva musik för att det gick inte att inte skriva musik. Så fort jag lärde mig spela piano och gitarr när jag var liten började jag hitta på egna melodier och från det har det sedan bara fortsatt. Musiken för mig har en väldigt läkande kraft och att få vara i ett kreativt flöde är bland det bästa jag vet. Det är rent av en nödvändighet för mig.

Hur kom det sig att du gick med i Skap?
— Jag gick med i Skap eftersom jag saknade ett nätverk av textförfattare och kompositörer. Jag är själv i mitt musikskapande vilket kan ge en känsla av ensamhet och utanförskap ibland, därför känns det extra gött att få komma in i värmen! Jag ser också fram emot att få ta del av det Skap har att erbjuda.

Vad har du på gång just nu?
— Just nu småputtrar det lite här och var i livet. Dels sitter jag hemma med en massa nya skisser till låtar och så har jag dels precis börjat i ett superhemligt krautband (som ju nu inte längre är speciellt hemligt). Dessutom har jag valts in som ledamot i föreningen MID – Musik I Dieselverkstaden där jag hoppas på att kunna få in mer musik till deras fantastiska lokaler!