Medlem / 170505

Välkomsthub för Skapmedlemmar i Los Angeles

welcome-hub_la
Tillsammans med organisationerna The Society of Composers & Lyricists och AFM & SAG-AFTRA  har Skap initierat en ”Welcome Hub” i Los Angeles. Hubben betyder att Skapmedlemmar på besök i eller som har flyttat till Los Angeles kan höra av sig till organisationerna för att få tips om allt från inspelningsstudios och juridisk rådgivning till restauranger och nöjen, och komma i kontakt med ett stort nätverk av musiker och kompositörer.

Foto: Coi Nguyen

The Society of Composers & Lyricists (SCL) organiserar kompositörer och textförfattaresom är verksamma i film, tv och spel. AFM & SAG-AFTRA Intellectual Property Rights Distribution Fund är en motsvarighet till SAMI och har därför ett nätverk bestående av musiker och artister. Vare sig det gäller kompositörsfrågor eller om du vill få tag i sessionmusiker kan Welcome huben vara intressant för dig. Vill du ta kontakt inför LA-resa; hör av dig till Skap här >>