Medlem / 170426

Ny medlem: Gustav Wall

Gustav, berätta varför du gick med i Skap?
— När jag fick höra om Skap tvekade jag inte en sekund på att ansöka om medlemskap. Som kompositör i filmbranschen känns det tryggt att ha en organisation bakom ryggen som stöttar mig. Det är inte alltid helt lätt med avtal eller andra beslut man ska ta, i en bransch som många gånger kan vara ganska tuff. Därför känns det skönt att veta att jag har stöd om jag behöver rådfråga om något!

Vad fick dig att börja skriva musik?
— Känslan av att drömma mig bort med pianot i mina föräldrars hus som liten. Den känslan var oslagbar och jag ville ha med mig den i resten av livet. Någonstans på vägen plockades min musik upp av en regissör och då bestämde jag mig för att fortsätta skriva mer till film och satsa på en karriär med musiken.

Vad har du på gång framöver?
— Inom en snar framtid kommer jag påbörja arbetet som kompositör till ett filmprojekt av Erik Bäfving. Projektet är just nu i utvecklingsfas. Och till sommar blir det spelningar i England och Sverige under min elektroniska liveakt Flamingus.