Medlem / 160316

Ny medlem: Ester ”Vanbot” Ideskog

ester-ideskog-foto-sara-arnald-liten

Skap säger hej och välkommen till nya medlemmen Ester Ideskog, a.k.a Vanbot! 

Vad fick dig att börja skriva musik? 
Jag har aldrig varit särskilt bra på att följa noter eller ackord vilket gjorde att jag inte övade på mina pianoläxor och var säkert en ganska dålig pianoelev. Men jag spelade ändå sjukt mycket på feeling och sjöng till. Och då blir det ju massa låtar till slut.

Vad handlade din första låt om? 
– Haha, jag var typ 9 år och var på skidsemester, då skrev jag och min kusin en låt om den sura liftvakten. Jag minns den väldigt tydligt, med stämmor och allt! 

Varför gick du med i Skap?
– Jag har hört väldigt mycket gott om Skap från vänner. Det är ju otroligt viktigt med nätverk där man diskutera tankar, frågor, problem med andra som varit i samma situation. Och den juridiska rådgivningen är värdefull när man är en enskild aktör i en ganska snårig och ibland cynisk bransch. 

Foto: Sara Arnald