Evenemang / 150918

Välbesökt medlemsträff i Malmö

malmoesep15

 

Under hösten firar Skap Sveriges kompositörer och textförfattare i Malmö, Göteborg, Stockholm och Piteå. Först ut var Malmö under en lång, välljudande och fullsatt kväll på Restaurang Grand, där också Sousou och Maher Cissoko och Christel Nilsson Ringdahl fick ta emot Skapstipendier.

Under kvällen träffades sextiotalet Skapmedlemmar och umgicks med fokus på musiken. Malmös fristadsmusiker Ramy Essam gjorde ett framträdande, och fler som stod för musik under kvällen var Petra Kvist, Caroline Leander, Staffan Wester och Mikael ”Todde Åkesson”. Dessutom spelade förstås även kvällens stipendiater.  

– Det var en fin kväll i musikens tecken. Det gläder mig att uppslutningen var så stor och att intresset för föreningens verksamhet växer runtom i landet, säger Skaps ordförande Alfons Karabuda.

Se fler bilder från medlemsmötet på Facebook >>