Medlem / 150510

Medlemskväll med New York-tema

christine

Christine Hellqvist och Love Antell är två av de Skapmedlemmar som tillbringat tid i föreningens lägenhet i New York. I onsdags berättade de för andra medlemmar om hur tiden i New York inspirerat till ny musik.

I onsdags arrangerade Skap en medlemskväll i Stockholm på temat New York. Tanken var att medlemmarna skulle få utbyta erfarenheter om staden och Skaps lägenhet där. Därför var det också många som ännu inte varit där som kom denna kväll, inte minst för att höra Christine Hellqvist och Love Antell berätta om sina vistelser i Skaps lägenhet i New York.

BRA FÖR SkapANDET MED MILJÖOMBYTE
För både Christine och Love har tiden i New York betytt mycket för deras respektive senaste album. I Christines fall blev det till och med så att skivan spelades in på plats i Skaps lägenhet.

– Det är tydligt att det har en funktion för skapandet att ha möjlighet att arbeta någon annanstans än hemma, men också att låta sig inspireras av nya miljöer, möta nya människor och få nya intryck. Det är lätt att förstå varför det är så populärt bland medlemmarna att besöka någon av lägenheterna i New York, Paris och Almuñécar, säger Johan Hammarbäck, ansvarig för Skaps medlemsverksamhet.

Vid medlemskvällen om New York på TeaterStudio Lederman deltog ett trettiotal medlemmar – många blivande förstagångsresenärer till Skaps lägenhet i New York. Om du vill tillbringa tid i någon av Skaps lägenheter, håll ögonen öppna efter nästa anmälningsomgång! Information om hur det går till och hur du anmäler ditt intresse ges tre gånger per år i medlemsbrevet och på webben.

FÖRESLÅ MEDLEMSAKTIVITETER!
Bakom New York-kvällen står Ulla-Carin Nyquist, som vi intervjuade i medlemsbrevet i februari. Då berättade hon om hur hon ser på möjligheten att som medlem komma med uppslag till medlemsaktiviteter:

– Det har varit givande med den bredd av evenemang som Skapmedlemmar har kunnat ta del av under årens lopp. Sedan medlemsmötet i höstas har jag pratat med flera medlemmar som haft förslag på aktiviteter. Det är alltid enklare och roligare att bolla idéer tillsammans.

Vill du anordna en medlemsaktivitet? Hör av dig med din idé till Johan Hammarbäck på johan.hammarback@skap.se.

Läs mer om Skaps lägenheter här >>

Foto: Johan Hammarbäck