Evenemang / 141023

Din musikbusiness: 2014

Supreme på Din musikbusiness

Årets upplaga av Skaps succéutbildning Din musikbusiness – har du koll på dina rättigheter? lockade en rekordpublik. Ett hundratal intresserade musikskapare samlades på Södra Bar i Stockholm för att höra Petter, Supreme, Andreas Wendén och Ametist Azordegan diskutera musikskapares rättigheter och hur man tar sig fram i musikbranschen. Här ser du video från hela dagen.

Med utbildningen Din musikbusiness – har du koll på dina rättigheter? riktar sig Skap till alla musikskapare, oavsett genre och oavsett om man är medlem eller ej. Syftet är att du som är musikskapare ska få möjlighet att få ta del av föreläsningar och dessutom höra branschförebilder berätta om sina erfarenheter från musikbranschen.

I år var det Petter och Supreme (Looptroop Rockers) som samtalade med Ametist Azordegan. För de mer juridiska föreläsningarna med inriktning på upphovsrätt svarade som vanligt Andreas Wendén.

 

VIDEO FRÅN DIN MUSIKBUSINESS – HAR DU KOLL PÅ DINA RÄTTIGHETER?

Din musikbusiness – har du koll på dina rättigheter? Supreme from Skap on Vimeo.

Din musikbusiness – har du koll på dina rättigheter? Petter from Skap on Vimeo.

Din musikbusiness – har du koll på dina rättigheter? Avtalsrätt from Skap on Vimeo.

Din musikbusiness – har du koll på dina rättigheter? Management from Skap on Vimeo.

 

Du kan också se video från förra årets utbildning, med Salla Salazar och Amir Chamdin, här.

 

Andreas Wendéns POWERPOINT-bilder till föreläsningen

 

 

 


Petter nyttjade whiteboard och benade ut de olika avtalsformer han menar att man måste ha koll på som musikskapare. Foto: Kjell Holmstrand.


Ametist Azordegan med Supreme, Looptroop Rockers. Supreme berättade om bra och mindre bra erfarenheter från branschen. Foto: Kjell Holmstrand.


Din musikbusiness – har du koll på dina rättigheter? leddes som vanligt av Ametist Azordegan och Andreas Wendén. Foto: Kjell Holmstrand.