Påverkansarbete / 140603

Dancing on the (glass) ceiling – musik och jämställdhet i Sverige och England

Dancing on the (glass) ceiling – musik- och jämställdhetspanel i London

Skaps ordförande Alfons Karabuda deltog den 29 maj i ”Dancing on the (glass) ceiling”, ett panelsamtal om jämställdhet i musiklivet i Sverige och England.

Svenska ambassaden i London var arrangör för samtalet, där Skaps ordförande Alfons Karabuda deltog inom ramen för Skaps mångfalds- och jämställdhetssatsning. Samtalsledare var BBC-journalisten och programledaren Janice Long och i panelen deltog förutom Alfons Karabuda Jon Webster, verkställande direktör på Music Manager’s Forum, Marie Dimberg, grundare av D&D Management, och Alison Wenham, OBE, verkställande direktör på The Association of Independent Music. Syftet med samtalet var att definiera utmaningar och reda ut varför jämställdhet är en viktig framtidsfråga.

 

Lyssna på panelsamtalet här >>

Läs Svenska ambassadens rapport från samtalet här >>

Läs allt om Skaps mångfalds- och jämställdhetssatsning här >>