Medlem / 120816

Projektstöd – vet du vad som krävs?

Som musikskapare står man ofta inför behovet att finansiera sin verksamhet. Ett sätt är att söka statliga stöd och stipendier för musikaliska projekt. Men vad kan man söka och hur går det till? Kom på halvdagsseminarium och lär dig mer om att söka stöd och stipendier!

Syftet med seminariet är att ge en inblick i hur myndigheter som fördelar bidrag till kulturskapare fungerar, och att ge praktiska råd om möjligheter och fällor när man formulerar sin ansökan. Håller i seminariet gör Skaps ordförande Alfons Karabuda, som har erfarenhet från arbete i både Konstnärsnämnden och Konstnärliga rådet vid Statens musikverk, samt personal från Konstnärsnämnden och Statens musikverk.

Tid: Tisdag 18 september, kl. 13.00-16.00
Plats: Skaps nya lokaler på Hornsgatan 103

Anmäl dig senast 13 september på info [at] skap [dot] se eller till 08-783 88 39.

Skap erbjuder ett resebidrag upp till 1200 kronor för medlemmar med över 10 mils resväg.