Påverkansarbete / 110202

Skap och Manifestgalan

För andra året i rad delar Skap ut ett kompositionspris och ett textpris på Manifestgalan, SOM:s (Sveriges Oberoende Musikproducenter) egen prisgala. Förra året tilldelades Lisa Nordström och Lisen Rylander Löve kompositionspriset och Ken Ring textpriset.

Manifestgalan, som äger rum fredagen den 4 februari, föregås av Manifestdagarna – två dagar med seminarier arrangerade av SOM och studieförbundet SENSUS. Skaps ordförande Alfons Karabuda medverkar på fredagen i ett panelsamtal under rubriken ”Rättigheter i Sverige och ute i Europa” tillsammans med IMPALA:s (Independent Music Companies Association) ordförande Helen Smith. Kultur, näringspolitik och andra aktuella frågor för kompositörer och indiebolag kommer att diskuteras.

Manifestdagarna pågår 3-4 februari i Medborgarhuset i Stockholm. Alfons Karabuda medverkar på seminariet ”Rättigheter i Sverige och ute i Europa” den 4 februari kl. 15.15-17.15.