Häng med Skap i Malmö och Göteborg

Välkommen till en eftermiddag tillsammans med Skap när vi äntligen får ses igen! Vi börjar med att kasta oss in i konkreta exempel på när upphovspersoner kan bli snuvade på sina rättigheter och pengar. Sedan fortsätter vi med att berätta vad Skap kommer att fokusera på under 2022 och avslutar med en trevlig mingelkväll i gott sällskap av våra musikskaparkollegor i Malmö och Göteborg.

MALMÖ
Måndag 15 november
Klockan 16-20
Biograf Spegeln, Stortorget 29 i Malmö
Anmäl dig här senast 10 november

GÖTEBORG
Måndag 22 november
Klockan 16-20
Unity Jazz, Kyrkogatan 13 i Göteborg
Anmäl dig här senast 17 november

Det händer

Avtalsfel: 5 exempel på avtal som försöker lura av upphovspersoner pengar och rättigheter: Skaps jurist Andreas Wendén i samtal med Skaps kommunikationschef Mathias Strömberg.

Omvärlden: Skaps ordförande Alfons Karabuda rapporterar från upphovsrättsvärlden, informerar om nya samarbeten och omvärldsspanar, samt berättar om Skaps 2022.

Mingel: Vi avslutar med en härlig mingelkväll då Skap bjuder på något gott att äta och något gott att dricka. Vi avrundar ungefär klockan 20.

Bjud gärna med en kollega du tycker borde bli medlem i Skap. Vi har ett begränsat antal platser, först till kvarn (observera att kollegan också behöver anmäla sig)!