Inbjudan till En kväll med Skap 2022

Varmt välkommen till 2022 års prisfest, musikfest och mingelfest under En kväll med Skap på Fasching 3 oktober!

Kom och umgås, lyssna på fantastisk livemusik, ta någonting gott att äta och dricka – och framförallt – var med och hylla hela 39 (!) musikskapare som tar emot Skaps priser 2022. Mingel varvas med scenframträdanden under hela kvällen. Vi bjuder på två glas dryck och en vegetarisk plocktallrik. Ta gärna med dig en musikkollega du tycker borde bli medlem i Skap och anmäl er båda senast 25 september, vi har få platser kvar.

Måndag 3 oktober 2022
Klockan 19-24 (programmet pågår ca klockan 20-23)
Fasching, Kungsgatan 63 i Stockholm

Anmäl dig senast söndag 25 september. Begränsat antal platser, först till kvarn.

På scen: Prisutdelning

Sedan 1957 har Skap årligen prisat svenska upphovspersoner och i år vill vi hylla hela 39 musikskapare! Vi är väldigt stolta över att kunna förära vår oberoende priskommittés – bestående av etablerade och kunniga musikskapare – utvalda pristagare med 40 000 kr vardera och välkomnar de upp på scen. Tillsammans visar dessa den kreativitet, bredd och inte minst: de extremt höga ambitioner som driver svensk musik. Vi vill därför rikta ett stort grattis till alla pristagare! Läs vilka de är här!

På scen: Kollegor tolkar pristagare

Upp på scen har vi den stora äran att välkomna fyra fantastiska artister som, förutom att framföra sin egen musik, även kommer att tolka en valfri pristagare. Missa inte Liliana Zavala, Loney DearSibille Attar och Stuzzi!

DJ Mike Wasabi ser till att fylla rummet med musik när scenen står tom.


Foton: Pressbilder/Fredrik Gille/Nadja Sjöström/Elvira Glänte/Amanda Gylling