Utbildning / 240814

Sök till kursen Drivkraft – The Release Plan 2024-2025

För tredje året erbjuder Skap fyra platser till den mycket populära Drivkraft – The Release Plan som är en internationell onlinekurs för musikskapare i alla åldrar, med fokus på allt du behöver när du släpper ny musik.

Skap erbjuder fyra helt kostnadsfria platser till en internationell onlineutbildning som avslutas med ett camp i Köpenhamn. Under kursen Drivkraft – The Release Plan som är ungefär 4 månader lång och drivs av vår danska systerorganisation Autor, blir du uppdaterad om hur du planerar, kommunicerar, distribuerar och hanterar ditt musiksläpp. Musikskapare i alla åldrar, kön och genrer kan ansöka om en plats.

Utbildningen börjar i mitten av november 2024 och deltagarna bjuds in till en tvådagars liveträff i Köpenhamn i 7-8 mars 2025 för att slutföra kurserna.

Utbildningen är på engelska, helt kostnadsfri och inkluderar även en hotellnatt i Köpenhamn. Du bokar din egen resa dit men Skap ersätter dig för resekostnaden vid inskickat kvitto. Du ansöker direkt hos Autor som utser vilka som får en plats. Runt den 25 september får de sökanden besked om antagning.

Läs mer om Drivkraft och alla kursdatum här!

Sök senast 15 september här!