Evenemang / 220323

Ännu ett fullsatt Din Musikbusiness

Äntligen var Din Musikbusiness tillbaka med sin kärnverksamhet: det årliga event som förser musikskapande ungdomar med nyttig kunskap – som vanligt med fokus på att nå hip hop, RnB och dansmusik-skapare från socioekonomiskt utsatta områden. Denna gång i större och ljusare lokaler på Färgfabriken i Liljeholmen.

Ametist Azordegan var speciellt nöjd med hur DMB nått ut till målgruppen denna gång – det är extremt viktigt för ”det svenska musikundrets” framtid att vi når dessa talangfulla kreativa musikmakare och får dem förstå vikten med upphovsrätt, att vara Stimansluten och förstås – om än ett tag in i framtiden – Skapansluten

Så här skriver DMB själva på Instagram (följ dem!):
”DMB Event 2022 was here! Det var så kul att få träffa er alla och höra alla frågor som kom från publiken. @dinmusikbusiness är här för eran skull. Vi är särskilt stolta över att få problematisera branschen och de stora jättarna, vilket vi kan göra eftersom vi är oberoende. Nästa gång gör vi eventet ännu större och ännu spetsigare. Vi vill ut till förorter och ut till hela landet. Så det ska vi! Tack för denna gång! Särskilt tack till @imenella._ och @straynane ❤️❤️”

Foto: @elinaberg